در این هفته قصد داریم تمامی محصولاتی که از شیر حیوانات تهیه می شوند را برای شما شرح دهیم.

در مطلب قبلی دوشیدن شیر از گاو یا گوسفند را نشان دادیم.امروز می خواهیم روش تهیه قِیماق یا سرشیر را از شیر توضیح دهیم.

برای خواندن این مطلب به ادامه مطلب بروید.

(روز اول : دوشیدن شیر (برای خواندن مطلب دوشیدن شیر کلیک کنید))

سرشیر یک فراورده لبنی شبیه به خامه است که غلظت و چربی بالاتری دارد. سرشیر را به معنای خامه و قیماق دانسته‌اند. سرشیر یک صبحانه کامل و مقدی است که به همراه مربا یا عسل آن را میل می کنند.

برای تهیه سرشیر بعد از دوشیدن شیر از گاو یا گوسفند آن را روی حرارت قرار می دهند  و یا یک تا دو ساعت می جوشانند سپس به صورت تدریجی طی چند ساعت آن را سرد می کنند. بعد از سرد شدن سرشیر را از روی شیر جدا می کنند.

منتظر مطالب بعدی ما باشید.